De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Waterinkelder.nl kelderexpert worden?

Ben je een geweldige kelderexpert maar zit je niet te wachten op de marketing en intake van klanten? Wil je extra opdrachten en een betere omzet?
Dan kunnen wij een goed team vormen. U doet waar je écht plezier in hebt, namelijk het uitvoerende werk in de kelder. Wij doen waar wij goed in zijn: de marketing en de bemiddeling.

Wij zoeken u!

Wij zijn op zoek naar specialisten voor wie kelderreparaties bekend terrein zijn. Dit is een unieke kans om je te specialiseren en je bedrijf te laten groeien. De opdrachten die binnenkomen kun je naast de reguliere werkzaamheden uitvoeren vanuit je eigen bedrijf. We regelen opdrachten bij jou in de regio.

U:

  • Hebt ervaring met het lekvrij maken van kelders;
  • Staat open voor nieuwe werkzaamheden;
  • Pakt nieuwe informatie snel en kundig op;
  • Hebt tijd om meerdere opdrachten per week op te pakken en daar in de komende jaren in te groeien;
  • Vind het geen probleem om aan onze werkwijze te commiteren.

Wie zijn wij?

Waterinkelder.nl is een bemiddelaar in kelderreparaties. Ons vakwerk wordt steeds populairder, waardoor het aantal aanvragen blijft stijgen. We werken samen met meerdere specialisten, verspreid over heel Nederland, waarnodig begeleid door onze eigen kelderexpert. Afhankelijk van de situatie van de klant, brengen we de klant graag in contact met de juiste expert.

Word kelderexpert bij Waterinkelder.nl en groei met ons mee! Wil je genieten van de voordelen die Waterinkelder.nl je te bieden heeft? Meld je dan aan als kelderexpert door contact op te nemen met info@waterinkelder.nl. Wij gaan graag met je in gesprek.

Live chat - Online