De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Waterinkelder.nl kelderexpert worden?

Bent u een geweldige kelderexpert maar zit u niet te wachten op de marketing en intake van klanten? Wilt u extra opdrachten en een betere omzet?
Dan kunnen wij een goed team vormen. U doet waar u écht plezier in hebt, namelijk het uitvoerende werk in de kelder. Wij doen waar wij goed in zijn: de marketing en de bemiddeling.

Wij zoeken u!

Wij zijn op zoek naar specialisten voor wie kelderreparaties bekend terrein zijn. Dit is een unieke kans om u te specialiseren en uw bedrijf te laten groeien. De opdrachten die binnenkomen kunt u naast de reguliere werkzaamheden uitvoeren vanuit uw eigen bedrijf. We regelen opdrachten bij u in de regio.

U:

  • Hebt ervaring met het lekvrij maken van kelders;
  • Staat open voor nieuwe werkzaamheden;
  • Pakt nieuwe informatie snel en kundig op;
  • Hebt tijd om meerdere opdrachten per week op te pakken en daar in de komende jaren in te groeien;
  • Vind het geen probleem om aan onze werkwijze te commiteren.

Wie zijn wij?

Waterinkelder.nl is een bemiddelaar in kelderreparaties. Ons vakwerk wordt steeds populairder, waardoor het aantal aanvragen blijft stijgen. We werken samen met meerdere specialisten, verspreid over heel Nederland, waarnodig begeleid door onze eigen kelderexpert. Afhankelijk van de situatie van de klant, brengen we de klant graag in contact met de juiste expert.

Word kelderexpert bij Waterinkelder.nl en groei met ons mee! Wilt u genieten van de voordelen die Waterinkelder.nl u te bieden heeft? Meld u dan aan als kelderexpert door contact op te nemen met info@waterinkelder.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

Live chat - Online