De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Snelle dienstverlening

Snel een waterdichte kelder

Je kelder waterdicht maken? Doen! Een vochtige kelder is niet alleen schadelijk voor je gezondheid, maar je mist ook een hoop ruimte. Dat is zonde, want je kelder is uitermate geschikt als logeerkamer, opslag of zelfs als studeerkamer. Die wil je toch niet missen? De kelderexperts werkzaam voor de klanten Water in kelder snappen dan ook dat je kelderlekkage snel verholpen moet worden. Daarom bieden zij een uitzonderlijk snelle dienstverlening.

Binnen één dag een offerte

Water in kelder werkt met duidelijke, vooraf vastgestelde tarieven voor de reparatie van je vochtige kelder. Hiervoor stellen de bij ons aangesloten bedrijven graag een vrijblijvende prijsopgave voor je op. Voor een standaard kelder met een oppervlakte tot 12 m2 ontvang je deze offerte al binnen enkele dagen. Heb je een vochtige kelder die groter is dan 12 m2 of is afgewerkt met tegels? Of wil je slechts een deel van de kelder laten behandelen? Dan stellen onze experts graag een offerte op maat voor je op.

Afspraak met onze kelderspecialist

Na je akkoord op de persoonlijke prijsopgave heb je in de meeste gevallen al binnen 3,5 week een afspraak met een van de bij ons aangesloten kelderspecialisten. Zo kun je weer snel genieten van een water- en lekvrije kelder. Daarnaast bieden zij je ook nog eens garantie op hun werk. Wil je ook van die vervelende kelderlekkage af? Neem dan nu contact met ons op!

Ervaar het zelf

De experts van Water in kelder dichten je kelder met een krachtig middel waardoor kelderlekkage heel snel verleden tijd is. Schakel onze experts direct in, want je kelder waterdicht maken levert enorm veel voordelen op, namelijk:

  • Een gezonde leefomgeving; erg belangrijk voor je gezondheid.

  • De waarde van je woning stijgt enorm, gunstig als je gaat verkopen.

  • De kosten van je energierekening dalen aanzienlijk. Goed voor je portemonnee.

  • Je hebt er een extra ruimte bij; te gebruiken als voorraadkast, opbergruimte of zelfs als slaap- of studeerkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Live chat - Online