De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Snelle dienstverlening

Snel een waterdichte kelder

Uw kelder waterdicht maken? Doen! Een vochtige kelder is niet alleen schadelijk voor uw gezondheid, maar u mist ook een hoop ruimte. Dat is zonde, want uw kelder is uitermate geschikt als logeerkamer, opslag of zelfs als studeerkamer. Die wilt u toch niet missen? De kelderexperts werkzaam voor de klanten Water in kelder snappen dan ook dat uw kelderlekkage snel verholpen moet worden. Daarom bieden zij een uitzonderlijk snelle dienstverlening.

Binnen één dag een offerte

Water in kelder werkt met duidelijke, vooraf vastgestelde tarieven voor de reparatie van uw vochtige kelder. Hiervoor stellen de bij ons aangesloten bedrijven graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Voor een standaard kelder met een oppervlakte tot 12 m2 ontvangt u deze offerte al binnen enkele dagen. Heeft u een vochtige kelder die groter is dan 12 m2 of is afgewerkt met tegels? Of wilt u slechts een deel van de kelder laten behandelen? Dan stellen onze experts graag een offerte op maat voor u op.

Afspraak met onze kelderspecialist

Na uw akkoord op de persoonlijke prijsopgave heeft u in de meeste gevallen al binnen 3,5 week een afspraak met een van de bij ons aangesloten kelderspecialisten. Zo kunt u weer snel genieten van een water- en lekvrije kelder. Daarnaast bieden zij u ook nog eens garantie op hun werk. Wilt u ook van die vervelende kelderlekkage af? Neem dan nu contact met ons op!

Ervaar het zelf

De experts van Water in kelder dichten uw kelder met een krachtig middel waardoor kelderlekkage heel snel verleden tijd is. Schakel onze experts direct in, want uw kelder waterdicht maken levert enorm veel voordelen op, namelijk:

  • Een gezonde leefomgeving; erg belangrijk voor uw gezondheid.

  • De waarde van uw woning stijgt enorm, gunstig als u gaat verkopen.

  • De kosten van uw energierekening dalen aanzienlijk. Goed voor uw portemonnee.

  • U heeft er een extra ruimte bij; te gebruiken als voorraadkast, opbergruimte of zelfs als slaap- of studeerkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Live chat - Online