De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelder waterdicht maken

Heb je last van water, vocht of lekkage in je kelder? Water in Kelder maakt je kelder weer waterdicht!
Wateroverlast of optrekkend vocht is geen pretje. Om maar een paar vervelende consequenties te noemen:

  • Je energierekening gaat omhoog;
  • Je gezondheid wordt aangetast (bijvoorbeeld door schimmel);
  • Je leefruimte wordt verkleind doordat je de kelder niet meer kunt gebruiken.

Wanneer je last hebt van water of vocht in je kelder is het zaak dat je kelder weer water- en lekvrij wordt. Gelukkig bestaan hier oplossingen voor. Water in Kelder helpt je hier graag bij! Dan kun je weer genieten van de voordelen die een kelder je biedt: het opslaan van spullen of misschien wel een extra studeer-, hobby- of logeerkamer? Door je kelder te laten repareren door Water in Kelder weet je zeker dat je kelder lek- en watervrij wordt en blijft.

De voordelen van een water- en lekvrije kelder:

  • Je leefomgeving wordt gezonder;
  • Je hebt er een extra ruimte bij;
  • De waarde van je woning stijgt;
  • Je energierekening daalt.

Kortom: een watervrije kelder is alleen maar gunstig!

Unieke behandelmethode

Water in Kelder maakt gebruik van een unieke methode om kelders te dichten. In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt Water in Kelder geen gebruik van de injectiemethode. Water in Kelder gebruikt een behandelmethode die van binnenuit werkt, omdat deze ook op de lange termijn zorgt voor een waterdichte kelder. Met onze methode worden de vloer en muren van je kelder waterdicht gemaakt, zodat geen lekkage meer zal ontstaan. Reparatie met de injectiemethode daarentegen is slechts op de korte termijn werkzaam.

Krystol

Bij de kelderbehandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen, waaronder krystol. De structuur wordt hierdoor ondoordringbaar gemaakt voor water en andere vloeistoffen, doordat krystol alle openingen in het cement vult. Er ontstaat een kristallisatieproces, dat zo lang er water aanwezig is door blijft gaan. Het verduurzaamt het beton en het maakt het waterdicht en zelfdichtend. De waterproofing eigenschappen van krystol verbeteren zo met de tijd. Dit is de ideale manier om kelders blijvend waterdicht te maken. 

Garantie

Dankzij onze behandelmethode hoort de kelder water- en lekvrij te blijven. Komt er onverhoopt toch weer water in de kelder? Wij bieden je dertig jaar garantie! Ook dit is uniek aan Water in Kelder; de meeste bedrijven bieden een kortere garantie. Als er weer water in de kelder ontstaat, komen wij terug en repareren je kelder kosteloos opnieuw.

Werkwijze

Wanneer je de kelderreparatie door ons laat doen, zorgen wij er altijd voor dat er geen viezigheid in je huis achterblijft. We dekken daarom de vloer af evenals de route naar de voordeur. Ook bereiden we de middelen buiten voor, zodat het binnen niet vies wordt. Voorafgaand aan de behandeling pompen we de kelder voor je leeg. Dan begint de daadwerkelijke kelderbehandeling. De doorvoeren worden gedicht en de kelder wordt nabewerkt. Onze werkwijze is met behulp van foto's weergegeven in dit stappenplan.

Kelder na behandeling

Preventief handelen

Vocht in de kelder heb je voor een deel zelf in de hand. Vocht van buitenaf kun je helaas niet voorkomen, maar je kunt er wel voor zorgen dat vocht binnen zo min mogelijk omhoog trekt. Het is belangrijk dat er zo veel mogelijk droge lucht circuleert in je huis. Hier kun je voor zorgen door een goed ventilatiesysteem te hebben in keuken en badkamer. Daarnaast is het aan te raden om een raampje open te zetten als er condens ontstaat door bijvoorbeeld douchen of koken.

Erger voorkomen

Wanneer er beginnende tekenen van lekkage ontstaan, is het van belang dat je zo snel mogelijk ingrijpt. Je kunt namelijk niet te vroeg optreden tegen wateroverlast. Wat begint als een kleine lekkage of zelfs maar als een klein aantal vochtplekken, eindigt met een volgelopen kelder. Wacht daarom niet te lang met je kelder waterdicht maken. Water brengt ook nare schimmel met zich mee, wat voor veel overlast zorgt. Met name kelderzwam is een snel groeiende schimmel die zo snel mogelijk moet worden aangepakt. Het zou zonde zijn als je spullen die je in de kelder hebt opgeslagen moet verplaatsen of zelfs moet weggooien, als je te laat bent.

Bovendien is een tijdige kelderreparatie bij de eerste tekenen van lekkage veel voordeliger dan wanneer je kelder in een verder gevorderd stadium behandeld moet worden, bijvoorbeeld wanneer de kelder al volledig onder water staat. 

Ook een waterdichte kelder? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met je op! 

Live chat - Online