De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Werkwijze scheuren in keldervloer dichten

Een scheur in je keldervloer is erg vervelend. Het is dan ook het beste om deze te dichten. Voordat de bij ons aangesloten bedrijven uw gehele kelder waterdicht maken, pakken zij eerst de slechte plekken in de kelder aan. Hoe ze hierbij te werk gaan is weergegeven in onderstaand stappenplan. 

Zo kan een expert een scheur in de keldervloer dichten:

1
Bij een scheur in je kelder vloer wordt de scheur eerst uitgekapt tot een diepte van 50 mm. Er komt dan hoogstwaarschijnlijk water omhoog. Ook al lijkt verergert dit tijdelijk het probleem, dit wordt onder professionele supervisie gedaan en is nodig om uiteindelijk tot een goede waterdichte kelder te leiden.

Het behandelen van een scheur in je kelder, is noodzakelijk omdat het zaak is eerst de schadelijke plekken onschadelijk te maken. Wanneer dit niet gebeurt, is de kans groot dat deze plekken in de toekomst weer overlast gaan geven. Nadat deze dreigende plekken behandeld zijn, is er een uitstekende basis gelegd voor het verder waterdicht maken van je kelder. 

2
Na het verder uitbikken van de scheur, wordt deze gedicht met krachtige middelen. Deze middelen zullen uitzetten wanneer ze in aanraking komen met water. Dit geeft een goede basis voor het waterdicht maken van de scheur en dus uiteindelijk voor de kelder.

3
Vervolgens wordt het afgewerkt met een ander behandelingsproduct. Dit is noodzakelijk om de scheur op te vullen, en op die manier klaar te maken voor de uiteindelijke afdichting. 

4
Na het opvullen van de scheur, wordt er tot slot een sterk nabehandelingsproduct aangebracht. Dit zal zorgen voor de definitieve waterdichte afwerking. Dit middel zal in de kleinste haarscheurtjes in het cement gaan zitten. Komt het daar in aanraking met water dan zal er een kristallisatieproces gestart worden. Dit zorgt ervoor dat het ondoordringbaar voor water en andere vloeistoffen wordt, maar het blijft toch lucht- en dampdoorlaatbaar. Zelfs als de bovenlaag versleten raakt, blijft het toch ondoordringbaar.

Elk type vloer kan waterdicht gemaakt worden door onze kelderspecialisten. Hiervoor hanteren al onze kelderspecialisten een vast tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wil je een scheur in je kelder laten dichten? De kelderexperts aangesloten bij Waterinkelder.nl staan voor je klaar. Neem nu contact met ons op!

Offerte aanvragen
Live chat - Online