De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Bewezen kwaliteit

De bewezen kwaliteit van Water in kelder

U wilt uw kelder waterdicht maken en weer genieten van alle voordelen van de extra ruimte. Maar dit moet natuurlijk wel goed worden uitgevoerd door een kelderexpert. Dan bent u bij Water in kelder aan het juiste adres! De behandelmethode van onze kelderspecialisten is uniek in Nederland en pakt een vochtige kelder bij de kern aan. Veel tevreden klanten kunnen over de bewezen kwaliteit meepraten: onze kelderdichting werkt echt! Ontdek nu direct de methode van Water in kelder en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 “Mensen met de juiste kennis. Echt vakwerk. We zijn tevreden”– Jan Maarten, 12/07/2016

Unieke en effectieve behandelmethode

De meeste bedrijven maken gebruik van de injectiemethode om een vochtige kelder te lijf te gaan. Helaas werkt dit in de meeste gevallen maar voor even en heeft u na een tijdje alweer last van kelderlekkage. Dat wilt u toch niet? De bij Water in kelder aangesloten bedrijven pakken het kelder waterdicht maken anders aan. Zij dichten de vochtige kelder met een speciaal middel dat de kelder in één keer waterdicht maakt. Het middel dringt door tot diep in de kern van het cement. Zo krijgen water en andere vloeistoffen dankzij de methode van kelderdichting geen kans meer om uw kelder binnen te dringen.

“Deskundig en correct, zeker aan te bevelen”- J.A., 15/07/2016

Kelder waterdicht maken

Wilt u uw kelder ook weer optimaal gebruiken? Naast de extra ruimte die u ervoor terugkrijgt, is ook veel beter voor uw gezondheid. Maak daarom nu kennis met de bewezen methode van kelderdichting van Water in kelder. Onze kelderspecialisten staan voor u klaar en stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. Er wordt altijd gewerkt met een vast, vooraf duidelijk tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

Live chat - Online