De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelder waterdicht maken kosten

Voor vrijwel iedere afwerking hebben onze experts een oplossing op maat. De offerte stellen zij op uw wensen af, ook dat is maatwerk. Waterinkelder.nl houdt van een duidelijke, vaste prijs om uw kelder waterdicht te maken. Kosten zijn altijd transparant en inclusief garantie!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Twijfel niet en zet vandaag nog de stap naar een droge kelder!

Kelder waterdicht maken prijs

Heeft u last van water in de kelder? Waterinkelder.nl heeft de oplossing voor u! In de meeste gevallen maken wij voor het waterdicht maken van uw kelder gebruik van een vaste prijs. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Klantenbeoordeling
7.1

Onze voordelen

Wilt u weten wat u kunt verwachten wanneer uw kelder door Waterinkelder.nl waterdicht gemaakt wordt? Enkele voordelen zijn:

  • Vaste prijs om uw kelder waterdicht te maken;
  • Uitstekende garantie;
  • Geen troep in huis;
  • Uw kelder volledig water- en lekvrij.

Onze kelderspecialisten werken allemaal volgens dezelfde professionele werkwijze om uw kelder waterdicht te maken. Wacht niet langer met het vochtvrij maken van uw kelder!

Elk type muur waterdicht maken

Kelders hebben verschilldende afwerkingen, zoals beton, tegels met beton-ondergrond, cementgebonden en cementgebonden tegels. Voor iedere afwerking geldt hetzelfde principe: uw kelder blijft droog. Wilt u weten welke afwerking uw kelder heeft? Lees meer over kelder afwerkingen en de bijbehorende behandeling.

Kies uw huidige kelder afwerking

Kaal
Stuc-cement
Verf
Tegels

Dit is een betonnen muur zonder extra afwerking. Onze werkwijze is direct toe te passen en er is verder geen voorbereiding nodig.

Op bakstenen moet eerst een raaplaag aangebracht worden. Dit is een soort cementlaag waar wij vervolgens onze behandeling op toe kunnen passen.

Verf op de muur moet machinaal verwijderd worden, want onze methode is niet direct op verf toe te passen.

Bij een betegelde kelder zijn er twee opties: een nieuwe vloer van enkele centimeters dik over de tegels storten, of de tegels verwijderen. Onze behandeling is niet direct op tegels mogelijk.

Snel een offerte voor een vochtvrije kelder

Een vochtige kelder is enorm vervelend en u wilt het liefst zo snel mogelijk weer optimaal gebruik kunnen maken van deze ruimte. Daarom heeft Waterinkelder.nl voor een standaard kelder al binnen enkele dagen een offerte klaar. Mits de weersomstandigheden normaal zijn en u zelf flexibel bent, heeft u al binnen 3,5 week een afspraak met onze kelderspecialist!

Offerte aanvragen

Live chat - Online