De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelderdichting VvE en gemeenten

Heeft u last van wateroverlast in uw kelder en bent u daarom op zoek naar een specialist die uw kelder waterdicht maakt? Bij Waterinkelder.nl bent u aan het juiste adres. De bij ons aangesloten kelderspecialisten repareren uw kelder middels onze unieke behandelmethode. Of het nu gaat om een particuliere kelder of een kelder in eigendom van een VvE of gemeente, onze kelderspecialisten gaan graag voor u aan de slag.

Kelderreparaties bij VvE's

De bij Waterinkelder.nl aangesloten kelderexperts hebben kelders succesvol waterdicht gemaakt voor verschillende Verenigingen van Eigenaren. Kiest u als VvE voor kelderreparatie door een expert van Waterinkelder.nl? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • We voeren vaak eerst een inspectie door een bij ons aangesloten bedrijf uit;
  • U ontvangt binnen 2 weken een passende offerte voor een vaste prijs;
  • We werken met een unieke behandelmethode;
  • Een specialistische werkwijze voor het waterdicht maken van uw kelder;
  • U profiteert van water- en lekvrije kelder
  • U krijgt gegarandeerd garantie op de kelderreparatie.

Kelderdichting bij gemeenten

Voor het repareren van kelderlekkages in grote kelders in gemeenten draaien onze kelderspecialisten hun hand niet om. Ook al zijn deze kelders vaak groter dan particuliere kelders, de unieke behandelmethode van Waterinkelder.nl werkt voor grote kelders goed. Uiteraard zijn bij kelderreparaties voor gemeenten dezelfde voordelen van toepassing als bij kelderreparaties voor VvE's. Bij gemeenten wordt ook vaak eerst een inspectie inspectie uitgevoerd, ontvangt u binnen twee weken een passende offerte en krijgt u garantie op de kelderreparatie. Uiteraard profiteert u als gemeente ook van een water- en lekvrije kelder door onze unieke behandelmethode.

Waterinkelder.nl inschakelen

Omdat we het heel belangrijk vinden dat we een passende prijsopgave maken zorgen we er vaak voor dat onze specialist persoonlijk langs komt voor een inspectie. Op deze manier zorgen wij voor een goed en volledig beeld van de situatie. De kelderspecialist zal de situatie dus inspecteren, bekijken en de ruimte opmeten. Deze inspectie vind doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een exacte prijsopgave.

Kelders van VvE's of gemeenten zijn vaak groter dan een particuliere kelder. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor kelderreparatie in uw gemeente of VvE.

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van kelderreparatie door Waterinkelder.nl? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan contact met u op.

Offerte aanvragen

Live chat - Online