De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Vocht in kelder

Een vochtige kelder droog maken zou hoog op uw prioriteitenlijstje moeten staan. U mist niet alleen kostbare ruimte, maar door het vocht in kelder ontstaat er schimmel. Dit is erg schadelijk voor uw gezondheid. U wilt toch ook een gezonde leefomgeving voor uw gezin.

Werkwijze vochtige kelder droog maken

De behandelmethode van de bij Waterinkelder.nl aangesloten bedrijven is uniek in Nederland en pakt de vochtdoorslag in uw kelder bij de kern aan. Onze bedrijven gebruiken een krachtig middel dat van binnenuit werkt, zodat de vochtwering in uw kelder ook op lange termijn optimaal is. Zo blijft uw kelder langdurig droog. Heeft u onverhoopt toch weer vocht in de kelder? Dan lossen onze experts dat snel weer voor u op. Zij geven maar liefst garantie op hun werk.

Unieke methode voor kelder waterdicht maken

Onze kelderexperts verhelpen vocht in de kelder met verschillende stoffen. Deze middelen vullen alle openingen in het cement en er ontstaat een kristalisatieproces. Hierdoor wordt het beton of het metselwerk verduurzaamt en de vochtige kelder waterdicht en zelfdichtend. De effecten worden zelfs beter met de tijd! Lees alles over de werkwijze op

Snel een droge kelder

Onze experts zullen snel het vocht verwijderen uit uw kelder. Bij Waterinkelder.nl heeft u in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte en binnen 3,5 dag een afspraak met onze kelderspecialist bij u in de buurt. Zij werken met vooraf duidelijke, vaste tarieven voor de reparatie van uw kelder. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Laat uw vochtige kelder droog maken en geniet snel weer van alle voordelen:

  • Extra ruimte voor een slaap/studeerkamer of opslag. De mogelijkheden zijn eindeloos;

  • Een gezondere leefomgeving, beter voor uw gezin;

  • De waarde van uw huis stijgt;

  • Uw energierekening daalt.

Offerte aanvragen

Live chat - Online