De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Lekke kelder waterdicht maken

Heeft u last van een lekke kelder? Dat is erg vervelend en bovendien schadelijk als u niet snel handelt. Uw energierekening zal stijgen, u mist een ruimte die u veel beter had kunnen gebruiken, wat dacht u bijvoorbeeld van een hobbykamer of opslag? Daarnaast is een lekke kelder zeer slecht voor uw gezondheid. U wilt toch ook een gezonde en ruimere leefomgeving voor uw gezin?

Lekke kelder repareren

Heeft u een lekke kelder? Dat kan door verschillende dingen ontstaan. Bijvoorbeeld door:

  • Slechte ventilatie;

  • Zwakke constructie;

  • Een hoge grondwaterstand;

  • Poreusheid van de kelderwanden.

De experts aangesloten bij Waterinkelder.nl maken gebruik van een unieke behandelmethode om het lek in uw kelder te dichten. Zij gebruiken een krachtig middel dat het probleem bij de kern aanpakt. Zodra het middel in aanraking komt met water ontstaat er een kristallisatieproces, waardoor het beton ondoordringbaar wordt voor vocht. Daarnaast wordt het beton waterdicht en zelfdichtend. De waterproofing eigenschappen van dit middel verbeteren zelfs met de tijd. Zo wordt uw kelder lek blijvend gedicht.

Heeft u onverhoopt toch weer een lekke kelder? Geen zorgen! De bij Waterinkelder.nl aangesloten bedrijven geven garantie op hun werk en lossen het snel weer voor u op. Dit alles doen onze experts voor een vooraf duidelijk, vast tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Meer informatie over onze bewezen methode die uw lekkende kelder zal dichten vindt u op de pagina over de kelder water dichtmaken.

Voordelen lekkende kelder dichten

De reparatie van uw lekke kelder zou hoog op uw prioriteitenlijstje moeten staan. Door het lek in uw kelder te dichten geniet u van enorme voordelen:

  • Uw energierekening daalt;

  • De waarde van uw woning stijgt;

  • U voorkomt een ongezonde leefomgeving voor uzelf en uw gezin;

  • U krijgt er een extra ruimte bij. Waarvoor kiest u? Een slaapkamer? Studeerkamer? Opslagruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wacht dus niet langer en laat uw lekke kelder repareren door de ervaren kelderexperts van Waterinkelder.nl. Vele klanten gingen u voor en genieten nu blijvend van een droge kelder. Wij snappen dat uw kelder lek snel gedicht moet worden, daarom heeft u in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte en binnen 3,5 week een afspraak met onze kelderexpert. Ook als u twijfelt of uw lekke kelder gedicht moet worden geven wij u graag vrijblijvend advies

Offerte aanvragen

Live chat - Online