De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelderlekkage

Heb je last van een lekke kelder? Dan wordt het hoog tijd om de lekkage in je kelder te verhelpen. Een natte en vochtige kelder is namelijk niet goed voor je gezondheid. Daarnaast kunnen opgeslagen goederen gaan schimmelen en de bovenliggende vloer kan worden aangetast.

Kelderlekkage oplossen

Wij helpen je graag om de lekkage in je kelder te verhelpen en je kelder waterdicht te maken. Dat doen wij door een bij ons aangesloten bedrijf het water weg te laten pompen en door het dichten van doorvoeren. Voor het dichten gebruiken zij een krachtig middel, waarna zij de kelder nawerken met speciale producten.

Kelder waterdicht maken kosten

Afrekenen met een lekkende kelder? Schakel onze experts dan in voor het water- en lekvrij maken. Voor het verhelpen van een lekkage rekenen wij vaste prijzen. U weet dan altijd precies waar je aan toe bent. De kosten waterdicht maken zijn incl. btw. Bij een standaard kelder hebben wij al binnen enkele dagen een offerte voor je klaar! Heb je een grotere kelder, heb je tegels in de kelder of hoeft er maar een gedeelte van je kelder behandeld te worden? Dan maken onze specialisten voor je een offerte op maat.

Gegarandeerd een lekvrije kelder

De bij ons aangesloten bedrijven garanderen je dat je weer zorgeloos kunt genieten van een lekvrije kelder. U ontvangt daarom altijd garantie op het werk. Is de kelderlekkage toch niet verholpen? Dan komen zij uiteraard terug om de lekkage alsnog te behandelen.

Je kelder waterdicht maken door de experts van Waterinkelder.nl? Vul vrijblijvend het contact formulier in en wij nemen direct contact op!

Offerte aanvragen
Live chat - Online