De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Natte kelder in Enschede?

De stad en gemeente Enschede heeft te maken met hoge grondwaterstanden. Deze hoge waterstand wordt veroorzaakt door de opbouw van de ondergrond, het ontbreken van sloten in het stedelijk gebied en door het feit dat Enschede op een stuwwal ligt. De hoge grondwaterstanden hebben vervelende gevolgen voor inwoners van Enschede, zo hebben veel mensen in het voor- en najaar last van natte kelders en kruipruimten.

Natte kelders in Enschede repareren

Gezondheid en leefbaarheid in natte kelders

Een natte kelder of kruipruimte is niet goed voor de gezondheid. Daarnaast gaat de leefbaarheid van de ruimten sterk achteruit als er zich veel vocht in de ruimten bevindt. Heb je ook last van een natte kelder of kruipruimte? Dan raden wij je allereerst aan om na te gaan of je buren ook last hebben van het water. Ben je de enige met grondwateroverlast? Kijk dan eerst eens naar de riolering en/of de waterleiding: zijn deze niet lek?

Wanneer meer mensen in je buurt last hebben van natte kelders of kruipruimten dan kun je er van uit gaan dat de grondwaterstand onder je woning hoog is. U als bewoner bent zelf verantwoordelijk voor het treffen van maatregelen tegen wateroverlast en daar helpen wij je graag bij.


Laat je kelder water- en lekvrij maken

Wij van Waterinkelder.nl hebben al 35 jaar ervaring in het water- en lekvrij maken van kelders. Dit doen wij al voor €1475,- incl. BTW. Wanneer je ons inschakelt voor het water- en lekvrij maken van je kelder of kruipruimte, dan zorgen wij er voor dat het water weggepompt wordt en dat de muren worden gedicht met kryton plug, wat de kelder in één keer waterdicht maakt. Als laatste wordt de kelder nagewerkt met KRYSTOL-producten. 

Na de behandeling is je kelder of kruipruimte in Enschede weer water- en vochtvrij en kun je weer genieten van een prettige leefruimte. Wij willen je genot graag garanderen, daarom ontvang je 30 jaar garantie op ons werk!

Live chat - Online